© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2017 08:28:14

Šokantna izpoved dekleta, ki naj bi jo posilil Cristiano Ronaldo: Kričala sem in prosila ...

Je Cristiano Ronaldo leta 2009 res posilil dekle in ji potem plačal za njen molk? V javnost je prišla šokantna izpoved Portugalčeve domnevne žrtve ...

Pisali smo že, da je nemški Der Spiegel objavil novico, v kateri obtožuje Cristiana Ronalda, da je 13. junija 2009 na neki zabavi v Las Vegasu (ki se je je udeležil s svojim bratrancem) posilil dekle. Der Spiegel se sklicuje na dokumente iz tako imenovanega 'Football Leaksa'. 

Portugalčeva žrtev naj bi vse skupaj prijavila policiji, a ji je Ronaldo bojda plačal 375.000 dolarjev za njen molk. Der Spiegel je takrat objavil še, da je v dokumentih vse skupaj podrobno opisano, zdaj pa so na dan prišle vse podrobnosti. 

V Srbiji je o aferi poročal Kurir, ki je povzel pismo, ki naj bi ga točno leto dni po dogodku, omenjeno dekle naslovilo na Ronalda. "Napadel si me od zadaj. Ves čas sem kričala 'ne, ne, ne' in te prosila, da nehaš. Nikdar v življenju še nisem bila tako prestrašena. Želela bi si, da bi lahko svetu povedala, kdo si v resnici!" je začela domnevna Ronaldova žrtev. 

ronaldo silovanje

"Ni mi mar za denar, želim pravico, vendar pravice ni, ker nisem več ista oseba, kot sem bila. Danes bi se odločila drugače, ne bi sprejela denarja. Minilo je leto dni, odkar si me posilil. Upam, da si se kaj naučil iz svoje napake. Nikdar ne jemlji tako zlahka življenja dekletom, kot si ga vzel meni," naj bi še napisalo dekle.