© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.04.2017 14:08:34

Težave za Zidana: Real nad Bayern brez enega od članov zvezdniškega trojčka?

vszi

Naporna sezona terja svoj davek tudi v vrstah madridskega Reala.

Real Madrid je tudi s pomočjo sreče na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov v Münchnu odnesel celo kožo. Pri vodstvu z 1:0 je član Bayerna Arturo Vidal grdo zgrešil enajstmetrovko, nato se je pa razigral še Cristiano Ronaldo, ki je z dvema zadetkoma postavil končnih 2:1 za Real.

Madridčani so pred povratnim obračunom na Santiagu Bernabeuu tako v odličnem položaju, zagotovo pa nekaj skrbi povzroča poškodba Garetha Bala. Valižanski nogometaš je moral v Nemčiji predčasno iz igre, ker je prejel udarec v nogo, kot poročajo španski mediji, pa v tem trenutku nič na kaže, da bi okreval pravočasno. To bi bil dodaten udarec za moštvo iz Madrida, saj zaradi poškodb manjkata že Raphael Varane in Pepe.

Brez mirnega spanca pa je tudi strateg Bayerna Carlo Ancelotti. Slednji se bo moral na povratni tekmi znajti brez kaznovanega Javija Martineza in bržkone tudi brez poškodovanega Jeroma Boatenga. Zato pa dobro kaže Matsu Hummelsu in prvemu strelcu Bayerna v letošnji sezoni Robertu Lewandowskemu, ki ga je italijanski strateg na prvi tekmi na Allianz Areni še kako pogrešal.