© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2017 10:39:55

Bo Manchester zavzel RAI ali IRA?

vszi

Jose Mourinho je razkril, kako naj bi po njegovih željah izgledal napad Manchester Uniteda v prihodnji sezoni.

Barcelona ima napadalni tercet MSN (Messi-Suarez-Neymar), Real Madrid ima BBC (Bale, Benzema, Ronaldo), pri Manchester Unitedu pa bodo vse napore uperili v to, da bi imeli svoj RAI. Ali IRO.

Načrti v Manchestru so taki, da bi v svoj napad poleti investirali 170 milijonov funtov in z njimi pripeljali Romeluja Lukakuja (R) za 70 milijonov funtov, Antoina Griezmanna (A) za 90 milijonov, medtem ko bi Zlatana Ibrahimovića (I) zadržali v zameno za novo pogodbo, vredno 10 milijonov evrov.

Mourinho namerava Everton za Lukakuja omehčati z Waynom Rooneyjem, za katerega bi v primeru omenjenih nakupov zmanjkalo prostora. Zlatana pa Jose menda želi postaviti za novega »botra Old Trafforda (The Godfather of Old Trafford) «, karkoli naj bi že to pomenilo …

Sladke skrbi za navijače rdečih vragov bi bile, če bi morali izbirati vzdevek svoje napadalne trojke med RAI, IRA, AIR, RAZ, GIL ali RIG. Ali je to realno, pa je bržkone v največji meri odvisno, ali bo United v naslednji sezoni igral v ligi prvakov. Njena vrata lahko prestopi bodisi skozi prvenstvo bodisi skozi ligo Europa.