© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2017 11:21:23

Ni več dvoma: To je posnetek, zaradi katerega bo Neymar GOTOVO izpustil el clasico (video)

Reuters

Ugibanja je konec, brazilski zvezdnik brez kančka dvoma ne bo mogel igrati obračuna med Barcelono in Realom.

Neymar je bil na sobotnem srečanju z Malago izključen zaradi dveh rumenih kartonov, kar bi mu samo po sebi prineslo zgolj eno tekmo prepovedi. Malo verjetno je bilo, da bi na tej podlagi dobil še eno, toda težava je v nogometaševem obnašanju po odhodu z igrišča. 

Kot pravi poročilo disciplinske komisije, ima Neymarjev primer oteževalne okoliščine, ki zahtevajo dodatno kazen. Navedli so, da je Brazilec sarkastično zaploskal četrtemu sodniku, zaradi česar bo zagotovo dobil vsaj eno (verjetno pa celo dve ali tri) dodatno tekmo prepovedi.

C867TbDXgAAOcEY

Kot je navedeno v poročilu, bo Neymar obravnavan pod točko B zaradi izključitve in pod točko C zaradi opisanega incidenta. S tem pa je njegova usoda za elc clasico, ki bo na sporedu čez slaba dva tedna zapečatena.

Sploh ker o sarkastičnem ploskanju ni dvoma, saj ga zelo jasno dokazuje spodnji posnetek (pri 1:20). Neumnost kariere, pravijo nekateri. In imajo prav, če vemo, da Barca nujno potrebuje zmago na el clasicu in da je bil Neymar zadnje čase v izjemni formi.