© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2017 08:22:54

Škandal škandalov: Zvezdnik Chelseaja pustil nosečo zaročenko zaradi 18-letne sprehajalke psa (foto)

Iz Anglije prihaja zgodba o naravnost neverjetnih spletkah belgijskega čuvaja mreže.

Thibaut Courtois je znan po svojih dramatičnih zvezah, tudi o tovrstnih težavah z reprezentančnimi soigralci, tokrat pa je presegel samega sebe. Ne samo da se je razšel z nosečo zaročenko, očitno je za to obstajal prav poseben razlog. 

Kot poročajo angleški mediji, naj bi pomembno vlogo pri Belgijčevem odhodu od noseče dolgoletne spremljevalke in zaročenke odigrala zgolj 18-letna tako imenovana sprehajalka psov, ki jo je par najel kot skrbnico svojega štirinožnega prijatelja.

Gre za Delaney Royle, ki je neke vrste starleta v svojem poklicu in zelo zaželena med petičnimi lastniki psov. Ko si boste ogledali fotografije, vam bo hitro jasno, zakaj. Očitno je zelo dobro skrbela tudi za Courtoisovega psička Yoshija.

courtois

Nekatere njene objave na družabnih omrežjih so postale sumljive zaradi prav posebnega odnosa s psom, nato pa so mediji izvedeli, da ga včasih sprehaja tudi skupaj z belgijskim vratarjem. Pa ne samo to.

Nekateri v Courtoisovi bližini zvezo sicer zanikajo oziroma vsaj trdijo, da ni bila razlog za razhod z nosečo zaročenko. Toda mnogi mediji so prepričani drugače in trdijo, da o vlogi sprehajalke ne more biti nobenega dvoma.   

Galerija