© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.04.2017 08:35:27

Pred težko pričakovanim derbijem v ligi prvakov: Dobre novice za Real, slabe za Bayern

Trener Bayerna Carlo Ancelotti nima ravno mirnega spanca.

Le še teden dni nas loči od težko pričakovanega dvoboja v četrtfinalu lige prvakov. Prihodnjo sredo se bosta v Münchnu pomerila Bayern in Real Madrid, gostitelji prve polovice tega četrtfinalnega obračuna pa v teh dneh nimajo ravno veliko razlogov za optimizem.

Pred dnevi je poškodbo staknil napadalec Bayerna Thomas Müller in še podaljšal že tako dolg seznam poškodovanih, konec marca pa je skrivnostno operacijo levega stopala prestal vratar Manuel Neuer. Za slednjega so bili prepričani, da se bo vrnil po obračunu s Hoffenheimom, na katerem je Bayern klonil z 0:1, a v tem trenutku rehabilitacija poteka počasneje od pričakovanj.

V primeru, da Neuer ne bo okreval pravočasno, bo (spet) vskočil neizkušeni 28-letni Sven Ulreich. Ta je pod vodstvom Carla Ancelottija zbral vsega tri nastope, na dveh od teh treh obračunov pa je Bayern izgubil. Med drugim je vknjižil tudi poraz na gostovanju pri Rostovu (2:3), to je bila pa tudi tekma, na kateri je Bayern prejel največ zadetkov v letošnji sezoni ...