© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.04.2017 14:57:32

Zmešalo se mu je: Nogometaš grdo obračunal s sodnikom in se za vedno poslovil od nogometa (video)

Na Portugalskem je na nogometni zelenici prišlo do neljubih scen, ki pa so zdaj dočakale tudi epilog.

Konec tedna je bil na Portugalskem v središču pozornosti igralec tamkajšnjega nižjeligaškega prvenstva Marco Goncalves, ki se je najprej s pestjo spravil nad tekmeca, nato pa s kolenom v obraz udaril še sodnika, ki mu je pokazal rdeči karton.

Na zelenici so morali posredovati celo varnostniki, ki so vročekrvneža pospremili z igrišča, zdaj pa vodstvo tekmovanja ni pokazalo nikakršnega usmiljenja. Ker je sodniku zlomil nos in ga poslal celo v bolnišnico, so mu do konca življenja prepovedali udejstvovanje v nogometu. Verjetno se boste po ogledu videoposnetka strinjali, da je bila to edina pravilna odločitev!

Kot zanimivost lahko dodamo, da je Goncalves član četrtoligaške ekipe Canales 2010, ki jo sestavljajo najbolj ekstremni navijači slovitega portugalskega kluba - Porta. Ta nižjeligaška ekipa je znana po svoji grobi in agresivni igri, v kateri ne manjka nizkih udarcev in nešportne igre, številni nasprotniki pa z njimi sploh ne želijo igrati. Goncalves je po tekmi celo dejal: "Ne spomnim se, da bi ga udaril. Če novinarji pravite, da sem ga udaril s kolenom, potem bo že držalo."