© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.03.2017 11:33:43

Je to mogoče? Ključna zvezdnika PSG-ja sta se pred tekmo celo noč zabavala s slavno lepotico!

Je na pomolu škandal? Vse kaže na to, kajti sloviti L'Equipe je znan po tem, da ne piše neumnosti.

Ob iskanju razlogov za šokanten poraz 1:6 na stadionu Camp Nou, s katerim je PSG brez četrtfinala lige prvakov ostal kljub zmagi 4:0 na prvi tekmi, je legendarni francoski časnik izbrskal tudi izjemno zanimivo, nadvse obtožujočo zgodbo. Trdi, da sta bila najmanj dva ključna nogometaša pariške ekipe, v sredo zelo utrujena. 

Po teh zapisih naj bi Marco Verratti in Blaise Matuidi celotno noč s ponedeljka na torek preživela na divji zabavi z Rihanno, slovito karibsko glasbenico. Ta je znana po prijateljevanju z nogometaši PSG-ja in tokrat naj bi si skupinica privoščila nekaj prav posebnega, hkrati tako zelo neprimernega. 

Verratti in Matuidi sta seveda najpomembnejša za energijo moštva, saj sta motorja zvezne vrste, ki je v Barceloni povsem zatajila, kot da je ne bi bilo. Je mogoče, da sta bila Italijan in Francoz tako zelo utrujena zaradi nedopustnega prestopka? L'Equipe brez zadržkov trdi, da je bilo tako. 

Kot rečeno, ne gre za nek opravljiv časnik ali portal, temveč za zelo resno edicijo. "Opravičujem se vsem za to, kar se je zgodilo," je Verratti dejal takoj po tekmi, ko obtožbe še niso bile znane. Kdo ve, na kaj vse je mislil. Njegov agent trdi, da nikakor ne na ponočevanje, ki ga je taisti možakar ostro zanikal.