© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.02.2017 08:55:37

Ima Barcelona pomoč sodnikov? Jutri je prav posebna obletnica!

V Madridu so vedno znova prepričani, da imajo Katalonci pomoč sodnikov, kakopak velja tudi obratno.

Sojenje v primeri division je vedno znova pod drobnogledom, še zlasti na tekmah Reala in Barcelone. Vsaka vsaj malce dvomljiva odločitev se secira do potankosti, napake dvigajo ogromno prahu. Madridčani so prepričani, da imajo Katalonci "svoje" sodnike in kakopak obratno. Tudi tamkajšnji časniki, ki ne skrivajo klubske pripadnosti in pri madridskem Asu so postregli s podatkom, ki naj bi razkrival, da so delivci pravice naklonjeni Barci.

Novinar Tomas Roncero je tako "razkril", spomnil, da je bila v zadnjem letu v španskem prvenstvu proti Barceloni dosojena le ena najstrožja kazen. Oziroma bolj natančno, obletnica bo jutri. Na valentinovo. Zgodilo se je na tekmi proti Celti (14. februarja 2016), z bele točke je bil uspešen John Guidetti. Sledi še dodatek k omenjenemu podatku. Javier Mascherano, ki velja za igralca, ki ni najbolj nežen, je zadnji prekršek za enajstmetrovko storil 20. oktobra 2012 ...

"V torek, na valentinovo, se bo dobro spomniti čudovitega prijateljstva med Barcelono in sodniki v Španiji. Proslavili bodo 66 tekem, na katerih ni bila dosojena niti ena najstrožja kazen v korist Barcelone," je pikro zaključil novinar Asa.