© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2017 14:44:47

Se je veliki Ibra že naveličal Anglije in rdečih vragov?

Profimedia

Švedski napadalec se je letos prvič preizkusil na Otoku, kjer se je sicer znašel zelo dobro, moštvo na drugi strani precej slabše.

United je po zadnjem remiju s Hull Cityjem na Old Traffordu (0:0) še vedno kar precej oddaljen od odrešilnega četrtega mesta, ki še pelje v kvalifikacije za ligo prvakov. Zaostanek znaša štiri točke, igra pa še vedno ni na ravni ogromnih vlaganj v nakupe novih igralcev. 

To je tudi sprožilo namigovanja, da naj bi eden največjih, če ne celo največji zvezdnik Zlatan Ibrahimović zapustil Old Trafford, če se rdeči vragi ne bi zavihteli vsaj do četrtega mesta. 

Med vrsticami je to potrdil tudi njegov agent Mino Raiola. "Ko je govora o Ibrahimoviću, morate vedeti, da je od nekdaj zaljubljen v Neapelj in tamkajšnjo strast navijačev. Od rane mladosti je povezan z Neapeljčani, zdaj tudi z mano."

"Razume, kaj pomeni ljubezen tamkajšnjih navijačev in to ga je vedno navduševalo in ga vabilo. Vem, da ga predsednik (Aurelio De Laurentiis op. p.) pozna in pri Zlatanu nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi v prihodnosti."

Besede, ki skorajda zvenijo kot grožnja Manchester Unitedu, da v sezoni reši, kar se pač da. Brez lige prvakov pa se utegne zgoditi, da bodo zvezdniki dvakrat premislili, preden bodo stopili v "gledališče sanj".