© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2017 08:40:27

Razprodaja: Sanchez zavlačuje z razlogom

Reuters

Pri Arsenalu še vedno upajo, da bodo uspeli podaljšati pogodbo z enim svojih najbolj pomembnih igralcev, toda ...

Čilenskemu krilnemu napadalcu Alexisu Sanchezu pogodba s topničarji poteče poleti 2018, Londončani bi jo radi podaljšali, vendar pa se je nekaj zataknilo. Med drugim tudi to, da ima fant zelo visoke denarne zahteve.

Sanchez zavlačuje s podpisom novega dokumenta, po katerem bi podaljšal svoje bivanje na stadionu Emirates. Z Otoka celo prihajajo informacije, da ima (dober) razlog za to.

Za njegove usluge se že nekaj časa zanima kopica ekip, med katerimi lahko izpostavimo Manchester City, Chelsea, Juventus. Eden od najbogatejših evropskih klubov pa naj bi Čilencu celo svetoval, naj zavrne novo pogodbo z Arsenalom, saj si ga želi poleti kar sam zvabiti v svoje okolje.

Trenutno naj bi Sanchezov podpis na nogometni tržnici veljal okoli 70 milijonov evrov, pri francoskem prvaku PSG-ju pa načrtujejo, da bi ga poleti dobili po precej znižani ceni. Takrat bo namreč po trenutno veljavni pogodbi ostalo samo še leto do njenega konca in Arsenal ga bo prisiljen prodati, ker bi v nasprotnem primeru veliko tvegal. Na koncu bi lahko celo ostal brez kakršnekoli odškodnine, tega pa si Londončani preprosto ne smejo dovoliti.