© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
28.12.2016 12:05:42

Klopp o tem, zakaj je Guardiola s tribune spremljal Liverpool: Morda zato, ker si rad ... (video)

Reuters

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je bil po novi zmagi svojih varovancev odlične volje.

Liverpool je v torek zvečer na Anfieldu prepričljivo opravil s Stoke Cityjem, po zmagi s 4:1 pa je bil odlične volje nemški strateg Jürgen Klopp. Po 12. zmagi v letošnji sezoni angleškega prvenstva zaostanek za vodilnim Chelseajem znaša spet šest točk, še točko več na tretjem mestu zaostaja Manchester City.

In ravno sinje modri bodo na silvestrovo naslednji tekmec Liverpoola na Anfieldu, zaradi česar si je zadnjo tekmo na Anfieldu ogledal tudi trener Cityja Pep Guardiola. Sloviti Španec si je nadel čepico in skušal biti čim bolj neopazen, toda to mu ni ravno najbolje uspelo. Z njegovim obiskom je bil seznanjen tudi Klopp, o tem ga je obvestil športni direktor Liverpoola, na vprašanje novinarjev po tekmi s Stokom, kaj je Španec tam počel, pa je v smehu odvrnil: "Morda si je želel ogledati le dober nogomet."

Seveda se pri tem ni končalo, eden od prisotnih pa ga je še vprašal, če bodo varnostniki kaznovani, ker so Španca spustili na tekmo. Tudi tokrat je imel Klopp pripravljen odgovor in dejal: "Sploh ne. Guardiola je imel tako ali tako več dela z avtogrami, kot pa s spremljanjem tekme."