© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.12.2016 20:03:34

Alexis Sanchez ne pozna tekmecev: "Bravo, kdo je ta številka 8?" (video)

Pred derbijem med Manchester Cityjem in Arsenalom je prišlo do zelo zanimivega pogovora med vratarjem Cityja Claudiem Bravom in napadalcem Arsenala Alexisom Sanchezom.

Jasno, oba nogometaša se zelo dobro poznata, saj sta že vrsto let soigralca v čilenski reprezentanci. Pogovor med Claudiom Bravom in Alexisom Sanchezom pa je razkril eno zanimivost: napadalec Arsenala ne pozna svojih tekmecev. Niti tistih, ki igrajo vidno vlogo pri Manchester Cityju.

Nogometaši Manchester Cityja so namreč na zelenico prišli v dresih s številko 8, ki jo nosi Ilkay Gündogan, v podporo nemškemu vezistu, ki se je pred dnevni znova huje poškodoval. "Kdo je on? Kaj se je zgodilo?" je Alexis vprašal Brava, ko je videl njegov dres. "Poškodoval si je koleno pred dnevi," mu je odgovoril Bravo. "Ja? Kdo pa je sploh ta številka 8?" je znova zanimalo napadalca Arsenala. "Gündogan," je pojasnil vratar Cityja. "To je nek mladinec?" Sanchez še vedno ni imel pojma. "Ne, igra za Nemčijo," je še pojasnil Bravo. "Haha, jaz nimam pojma," je zaključil Sanchez.

Kako je potekal pogovor med reprezentančnima soigralcema, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.