© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.12.2016 12:22:12

Ko gre Mauro Icardi na počitnice, potrebuje selitveni servis (foto)

Mauro Icardi je s svojo izbranko Wando Naro in tremi otroci odšel na počitnice v Argentino, družina pa je s seboj vzela toliko prtljage, da je fotografija z letališča postala spletni hit.

Morda ste eden od tistih, ki na počitnice s seboj odnesete preveč stvari. Ker ne želite ničesar pustiti doma. A tudi če ste takšne vrste "počitnikar", smo prepričani, da vam bo fotografija potovanja Maura Icardija, njegove izbranke in treh otrok na obraze narisala nasmešek in da se boste spraševali "Ali je to mogoče?"

Napadalec Interja se je namreč s svojo družino odpravil v Argentino, s seboj pa je v svojo rodno državo odnesel kar 14 (!) kosov prtljage, od tega kar 13 kovčkov. Fotografija z letališča, na kateri se vidi vsa Icardijeva prtljaga je že zaokrožila na internetu, mnogi pa se sprašujejo, kaj za vraga je Argentinec odnesel domov.

icardi kovčki

Kako dolgo bo najboljši strelec serie A v Argentini sicer ni znano, a glede na število prtljage, ki jo je odnesel s seboj, se lahko pošalimo, da se morda sploh nima namena vrniti nazaj v Evropo.