© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.12.2016 12:19:34

Nor ukrajinski derbi: Pretepi na igrišču, izključitvi in triler (video)

Profimedia

Ukrajinski derbiji so po navadi zelo vroči, nič drugače ni bilo niti na zadnjem, kjer so gledalci lahko videli marsikaj.

Pretepi na igrišču, dve izključitvi nogometašev Dinama, dva avtogola istega igralca in rezultatski triler ter na koncu zmaga gostujočega Šahtarja. Tako bi lahko na kratko opisali zadnji veliki ukrajinski derbi, ki je bil včeraj odigran v Kijevu in ki so ga na koncu s 4:3 dobili nogometaši Šaharja. 

Kijevčani so povedli že v 1. minuti, ko je v polno meril Moraes. Že dve minuti kasneje je bil izid izenačen, ko je svojo mrežo zatresel Kačeridi. V 30. minuti je vnovič vodil Dinamo, v polno je meril Ribalka. Sledil je preobrat gostov. Najprej je za izenačenje poskrbe Fred, za vodstvo pa Ferreyra. V 88. minuti je Kačeridi dosegel še drugi avtogol na tekmi in izid je bil kar naenkrat 4:2 za Šahtar. Do konca dvoboja je Besedin ublažil poraz Kijevčanov.

Zanimivo, prva dva strelca Dinama sta bila na tekmi tudi izključena, oba zaradi nešportnih potez, po katerih se je na zelenici zaiskrilo in prišlo do skorajšnjega pretepa med nogometaši.

Moraes je bil izključen v 60. minuti, Ribalka v 95. 

V priloženih videoposnetkih vam ponujamo vse najzanimivejše trenutke norega ukrajinskega derbija.