© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
a.ž.
a.ž.
30.10.2016 19:13:23

So neverjetni negativni nizi in potem je tu primer iz premier lige

vszi

Ni skrivnost, da Sunderlandu ne gre najbolje od rok, še huje pa se godi igralcu v njihovih vrstah.

Jack Rodwell je pred nekaj več kot dvema letoma prestopil v vrste črnih mačk iz Sunderlanda, od takrat naprej pa je lastnik enega najhujših nizov v zgodovini premier lige. Nekateri so pač rojeni pod nesrečno zvezdo, spet drugi pa bi morali imeti te zvezde poimenovane kar po sebi. 


Rodwell je bil nekoč eden od najperspektivnejših mladih nogometašev na sredini igrišča, tako imenovani novi Gerrard ali Lampard. Pred sabo je imel zdaj 25-letni Anglež zelo svetlo prihodnost, kot kaže pa se je moral Rodwell nekomu zelo zameriti.

rodwell
twitter.com

Njegov negativni niz se je začel davnega maja 2013 še v dresu Manchester Cityja, na včerajšnji dan proti Arsenalu pa se je le nadaljeval. Sunderland je izgubil z 1:4, Rodwell pa je že 33. zapored, ko je začel tekmo v prvi postavil, z igrišča odšel brez zmage. Niz je tako dolg že neverjetnih 1272 dni. Na Otoku so menili, da nihče ne bo bolj preklet kot Gareth Bale, ki je imel podobne težave ob prestopu iz Southamptona v Tottenham, kjer je na zmago čakal dve polni sezoni in štiri mesece, a kot rečeno, je tu nova skrajnost v podobi Jacka Rodwella.