© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.10.2016 16:19:47

Drogba ni želel sedeti na klopi, zato se vrača v Evropo

Profimedia

Didier Drogba se je sporekel s trenerjem Montreala, saj ni želel biti na klopi za rezervne igralce na tekmi s Torontom. Kot vse kaže, se bo 38-letni nogometaš vrnil v Evropo.

Igralec iz Slonokoščene obale je svoje najboljša leta preživel v dresu angleškega Chelsea, pred tem se je uveljavljal v Franciji (Le Mans, Guingamp in Marseille), med dvema obdobjema pri Londončanih si je kruh služil še na Kitajskem (Shanghai Shenhua) in v Turčiji (Galatasaray), lani poleti pa je podpisal pogodbo z Montrealom iz lige MLS.

Potem ko ga ni bilo v ekipi za kanadski derbi s Torontom, saj je trenerju Mauru Biellu sporočil, da ne želi sedeti na klopi, so mnogi prepričani, da je njegov čas v Severni Ameriki potekel. "Ni želel sprejeti moje odločitve, da bo tokrat med rezervami," je dejal Biello in še poudaril, da nanj ni jezen zaradi spora.

Ker naj bi bil Drogba zelo blizu odhodu iz Montreala in vrnitvi v Evropo, so pohiteli Italijani. Konretno, Napoli, ki po poškodbi Poljaka Arkadiusza Milika mrzlično išče zamenjavo v svojem napadu. Neapeljčani so minuli konec tedna na domačem igrišču izgubili derbi z Romo (1:3)

Drogba je na 32 tekmah za Montreal dosegel 21 zadetkov.