© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rp
rp
04.10.2016 17:59:58

Partizanov nogometaš čez noč na policiji

Cedric Gogoua
Cedric Gogoua
vszi

Nogometaša beograjskega Partizana Cedrica Gogouo iz Slonokoščene obale so v noči na ponedeljek pridržali na policijski postaji.

Gogouo so ustavili na rutinski kontroli prometne policije, kjer so ga preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal, da je imel v krvi 1,20 promila alkohola.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je v kratki izjavi za Kurir dejal: "Z Gogoujem smo v stiku. Raziskujemo, kaj se je zgodilo in potem bomo o tem dali izjavo."

Oglasil se je tudi športni direktor Ivica Iliev, Ta je izpostavil, da bo klub glede afriškega nogometaša odločitev sprejel v naslednjih dneh, ko se bodo vsi usedli skupaj in analizirali situacijo. Kot je dejal, so možne vse opcije, tudi odpoved pogodbe.

Gogoua klubsko disciplino kršil že nekaj časa, zaradi česar ga je trener Marko Nikolić, še spomladi trener Olimpije, ki očitno nima sreče z afriškimi nogometaši, odstranil iz ekipe. Po neuradnih informacijah je na trening nekajkrat prišel pijan.

Partizan je v srbskem prvenstvu sicer ujel ritem in dosegel pet zaporednih zmag, a še vedno zaostaja šest točk za Crveno zvezdo in štiri točke za Vojvodino.