© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.09.2016 16:48:31

Balotelli je pač Balotelli: v enem tednu od dveh golov in junaka do ... tega!

Morda ste se pretekli konec tedna vprašali, zakaj tako dobremu nogometašu nikakor ne steče? Odgovor ste dobili v enem samem tednu.

Preteklo nedeljo je takoj postal junak. Mario Balotelli je za Nice debitiral na lokalnem derbiju, zabil dva gola Marseillu in se spravil na vse naslovnice. Ob tem pa so mnogi opozarjali, da njegova težava nikoli niso bili debiji in da bo kmalu pokazal, zakaj njegova kariera nikakor ni zgodba o uspehu. 

No, verjetno je to pokazal še hitreje, kot si je kdorkoli mislil. Najprej je bil v četrtek najslabši igralec ob uvodnem nastopu ekipe iz Nice v ligi Europa, in ker se je resnično sprehajal po igrišču, je bil takoj deležen številnih kritik. Že nekaj dni pozneje pa je šel na srečanju z Montpellierem še korak dlje.

Če smo povsem natančni, tega srečanja sploh ni videl. Po vsem, kar je bilo izrečeno zaradi četrtkovega sprehajanja, se v sumljivih okoliščinah sploh ni prikazal na sobotnem treningu. V zameno pa ga strokovni štab sploh ni uvrstil v kader za nedeljsko tekmo in stvari so se vrnile tam, kjer so bile v zadnjih letih večino časa.