© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.09.2016 09:12:03

Zadnja okrepitev Tottenhama goreče navija za ... Arsenal!?

Najnovejša okrepitev Tottenhama bi morala pred nekaj tedni paziti na svoje besede.

Eden medijsko najbolj zanimivih prestopov je bil zagotovo prestop Mousse Sissokoja, ki je v zadnjem hipu obljubil zvestobo Tottenhamu, čeprav naj bi bil že dogovorjen z Evertonom. Londončani so namreč drugoligašu Newcastlu ponudili enako vsoto kot Everton (35 milijonov evrov), francoski reprezentant pa ni okleval niti sekunde, odpovedal že dogovorjene zdravniške preglede pri omenjenemu klubu in se dogovoril s Tottenhamom.

Vse skupaj pa je še toliko bolj zanimivo, saj je za njim ne ravno blesteča sezona, po kateri se je moral z Newcastlom posloviti od elite, poleg tega je med letošnjim evropskim prvenstvom v Franciji odkrito spregovoril o tem, kako že od nekdaj navija za Arsenala. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da gre za enega največjih rivalov Tottenhama ...

"Zelo sem počaščen. Arsenal je ena najboljših ekip v Evropi. Če te spremlja takšen klub, potem veš, da si dober igralec. Že od malega sem velik navijač Arsenala. Zanj je igralo kar precej Francozov, med katerimi so Thierry Henry, Robert Pires, Sylvain Wiltord in Patrick Vieira, ki je tudi moj vzornik," je med drugim dejal Sissoko in svoje razmišljanje zaključil s stavkom, nad katerim danes ne bodo najbolj navdušeni privrženci Tottenhama. "Čudoviti Arsenal. Bomo videli, kaj se bo zgodilo ..."