© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
18.07.2016 20:45:07

Ko je prišel do zvezdnika Reala, so ga grobo vrgli na tla (video)

Eden od pristašev Reala si je preveč vneto želel narediti selfie z zvezdnikom kraljevega kluba.

Da so nogometaši Reala oblegani na vsakem koraku, je nekaj običajnega. Nič drugače ni niti v Montrealu, kjer se trenutno mudi španski velikan, pa čeprav se na začetni postaji turneje Real nahaja brez nekaterih največjih zvezdnikov, ki imajo po koncu evropskega prvenstva še oddih.

A pri belem baletu je zvezd toliko, da pristaši Reala še vedno imajo kaj videti in zato zvesto "zalezujejo" karavano Špancev, ob primernih trenutkih pa skušajo priti do podpisa ali celo fotografije s katerim od njih.

In eden najbolj primernih trenutkov za kaj takega je takrat, ko se avtobus ustavi pred hotelom in se igralci napotijo iz njega v stavbo. Tako si je mislil tudi fant, ki si je prizadeval priti do fotografije s Karimom Benzemajem. V trenutku, ko je ta stopil iz avtobusa, se je prerinil med varnostniki in že imel pripravljen telefon, da na hitro naredi fotografijo.

Toda vseeno je bil prepočasen oziroma so varnostniki hitro reagirali in ga kar precej ostro vrgli na tla. Morda so menili, da želi kaj storiti Benzemaju, Francoz je bil malo presenečen nad tem, kaj se je dogajalo. Vse skupaj boste najboljše videli v spodnjem videoposnetku.