© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.07.2016 20:23:26

Mourinho se želi znebiti štirih nogometašev

Reuters

Na Otoku so se v nekaterih medijih pojavili zapisi o načrtih, ki jih ima novi trener Manchester Uniteda Jose Mourinho v tem prestopnem roku.

Od velikih imen svetovnega nogometa je na Old Trafford uspel zvabiti Zlatana Ibrahimovića, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Prav tako je rdeči vrag postal dozdajšnji član dortmundske Borussie Henrikh Mkhitaryan. Njegova naslednja tarča je francoski reprezentant Paul Pogba, ki naj bi bil že zelo blizu podpisa pogodbe, ampak hkrati pa Mourinho razmišlja tudi o tem, da se mora 'znebiti' nekaterih igralcev.

Na odstrelu naj bi bila četverica. To so: Daley Blind, Juan Mata, Bastian Schweinsteiger in Marcos Rojo, ki so vsi namenjeni prodaji. Zdaj v klubu samo čakajo, da se oglasijo morebitni snubci in predstavijo svojo ponudbo.

Mourinho naj bi bil tudi odločen zadržati Marouaneja Fellainija, čeprav to nekaterim Unitedovim navijačem ni všeč. Portugalski strokovnjak pa pri 28-letnem Belgijcu ceni štiri stvari, in sicer njegovo sposobnost igranja na več različnih položajih, ob tem pa je še visok, močen in izkušen.