© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.07.2016 08:29:59

Mancini šokiral družinsko Italijo: Ne gledam televizije. No, razen porničev ...

Trener našega Samirja Handanovića ima očitno izbran televizijski okus, kar se je presenetljivo odločil deliti z javnostjo.

Milanski Inter je na pripravah v domačem Brunicu, črno-modri vadijo v pričakovanju dodatnih okrepitev in v želji končno odigrati zares dobro sezono, njihov trener pa je pri tem očitno odlično razpoložen. Celo predobro, menijo nekateri, ki so jim še posebej ljube italijanske družinske in katoliške vrednote.

Ko so namreč trenerja vprašali nekaj v zvezi z enim od zasebnih televizijskih programov, je brez posebnega ovinkarjenja odgovoril: "Teh zasebnih postaj s temi oddajami ne gledam. Pravzaprav že nekaj časa sploh ne gledam televizije. No, če sem povsem natančen občasno pogledam le kakšen pornič."

Trener ob domislici, ki mu je morda ušla, ni mogel skriti smeha, pošteno je nasmejal tudi številne italijanske novinarske kolege, drugače pa razmišljajo mnogi njihovi naslovniki. Predvsem tisti, ki menijo, da kaj takega ne sodi v javni diskurz in da si česa podobnega gospod na tako izpostavljeni funkciji ne bi smel dovoliti.