© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.06.2016 08:12:30

Hrvaški nogometni zvezdnik s čustvenim sporočilom ženi

Reuters

Mislite, da nogometaši med Eurom 2016 razmišljajo le o nogometu? Nekateri zagotovo, toda mednje ne spada hrvaški zvezdnik Ivan Rakitić.

Izjemni vezist Barcelone Ivan Rakitić se je namreč pred tekmo s Španijo, na kateri si lahko Hrvati dokončno priigrajo napredovanje iz skupinskega dela ter celo prvo mesto ob morebitni zmagi, poklonil svoji ženi v zares čustvenem zapisu ob njuni obletnici na družabnih medijih. 

Da ni vedno obremenjen z nogometom seveda ni velika skrivnost, tokrat pa je razkril, kaj ga žene na igrišču. 

rakitic1
Instagram

"Moji dragi ženi. Ne znam opisati čustev, ki me prevevajo, potem ko sva natanko pred letom dni svojo ljubezen obeležila pred Bogom. Želim da veš, da so trenutki s tabo najbolje preživet čas v mojem življenju."

"Čutim, da je najin zakon popoln, saj si v letu dni nisva izmenjala niti ene grde besede. V čast mi je imeti te kot soprogo in deliti s tako tako moje dneve kot noči."

"Hvala ti, ker si mi pokazala, kaj pomeni biti oče, oče dveh princes! Ponosen sem in srečen zaradi naše družine. Hvala ti ljubezen moja, srečno obletnico ti želim. Obožujem te."

Ob tem je na svojem instagramu objavil tudi dve fotografiji in pokazal svojo ljubezen, ki ga žene v življenju. Danes pa bo na krilih tega zagotovo proti Špancem še kako nevaren, a v upanju, da ne bo podobnih izgredov kot na tekmi proti Češki. 

rakitic2
Instagram