© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
07.06.2016 09:03:18

Koga je Klopp spremljal na tekmi Argentina - Čile?

Glede na to, s kom je trener Liverpoola Jürgen Klopp spremljal tekmo Argentina - Čile, potem ni nobenega dvoma, kdo je njegova naslednja tarča.

Kot kaže, se bo argentinski nogometaš Gonzalo Higuain vendarle poslovil od Neaplja, kjer je preživel zadnja tri leta. Odlični napadalec je v zadnji sezoni pri Napoliju v domačem prvenstvu dosegel 36 zadetkov, s čimer je izenačil rekord, ki ga je v sezoni 1928/29 postavil Gino Rossetti.

Napoli je na koncu osvojil drugo mesto in si posledično zagotovil igranje v skupinskem delu lige prvakov, zdaj pa naj bi se Argentinec temu elitnemu tekmovanju odpovedal. Higuain je namreč na pragu prestopa k Liverpoolu, ki je z osmim mestom v angleški premier ligi ostal brez evropskih tekmovanj, nenazadnje to potrjuje tudi prisotnost trenerja angleškega kluba Jürgena Kloppa na tekmi Cope Americe med Argentino in Čilom.

Na njej je v družbi Nicolasa Higuina, gre za brata in hkrati agenta Gonzala, spremljal ravno nekdanjega napadalca madridskega Reala, svojo tribuno pa je zapustil v 76. minuti oziroma minuto za tem, ko je igrišče zapustil Higuain. Ali je kakšna dodatna razlaga sploh potrebna?