© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.05.2016 10:02:51

Grozljivo v Argentini: nogometaš umrl na igrišču po prekršku in udarcu! (video)

Tekma ene od nižjih argentinskih lig je postala prizorišče neverjetne tragedije, v kateri je življenje izgubil 24-letnik.

Pomerili sta se moštvi Villa Elisa in Defensores de Colon, vse v zvezi s to tekmo pa je postalo povsem nepomembno, ko se je na igrišču primerilo nekaj, kar se preprosto ne bi smelo zgoditi. Po grobem, a vendarle na prvi pogled ne tako brutalnem posredovanju in prerivanju po njem je prišlo do najhujšega. 

Micael Favre je bil v akciji, ob tem je izgubil ravnotežje in padel, nasprotnik pa ga je neprevidno udaril. Po vsej verjetnosti ga je udaril s kolenom v glavo, a je šlo za udarec, po katerem se je nesrečni Favre celo pobral. V prerivanju pa je nato dobil še en udarec, padel na tla, še enkrat skušal vstati, a je namesto tega obležal. 

Sčasoma so se prisotni začeli zavedati, da se je zgodilo nekaj zelo hudega, pa čeprav na to resnično ni kazalo. Nezavestnega Favreja so prepeljali v bolnišnico, kjer pa mu zaradi hudih poškodb glave zdravniki niso mogli več pomagati. Kot pravijo strokovnjaki, je dobil resnično nesrečen udarec, vse skupaj pa je drugi udarec še poslabšal.

Ogled posnetka dogodka vsekakor odsvetujemo občutljivim in ljudem, ki bi s tem lahko imeli kakršnekoli težave.