© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.05.2016 12:49:43

Čustveno slovo Princa Milita pred Mourinhevimi očmi ... na dan rojstva hčerke! (video)

Zadnjo tekmo v karieri je odigral legendarni argentinski napadalec Diego Milito, ki se je poslovil, kot se spodobi.

Milito je v Evropi najgloblji pečat pustil pri Genoi, Zaragozi in še posebej pri milanskem Interju, s katerim je leta 2010 v sanjski sezoni postal evropski prvak. Njegov zadetek je bil odločilen v polfinalu proti Barceloni, medtem ko je v finalu proti Bayernu prispeval oba gola za zmago 2:0

Leta 2014 se je Diego po petih letih pri Interju vrnil k matičnemu Racingu v domovino in bil z njim izjemno uspešen, uspelo mu ga je celo popeljati do argentinskega naslova. Zdaj pa je prišel čas za slovo, Milito ga je napovedal že pred časom in v soboto zvečer po argentinskem času je resnično odigral zadnjo tekmo

Seveda so mu navijači pripravili fantastično vzdušje, ki je vrhunec doseglo na treh točkah. Najprej v 22. minuti obračuna z moštvom Temperley, kajti številko 22 je Princ, kot so ga klicali, nosil večino kariere. Nato ob njegovem zadnjem zadetku, ki ga je dosegel iz enajstmetrovke. Nazadnje pa po koncu tekme. 

Vzdušje v 22. minuti si lahko ogledate v posnetku, prav tako pa prizore s konca tekme, ko Diego ni mogel skriti solza. Še toliko bolj, ker je na tekmo v Argentino prišel tudi Jose Mourinho, njegov trener iz najlepših časov pri Interju. In še toliko bolj, ker je na isti dan postal oče. 

Ci-s4b8XAAEaoB8

Da, verjeli ali ne, v soboto zjutraj je Militova izbranka povila hčerkico, tako da je Diego na poslovilno tekmo odšel kot novopečeni očka. Da bi bila mera polna, pa je bil v njeni sobi porodničar mladenič, ki je kot velikanski navijač Racinga imel vstopnico za srečanje in je celo pripravljal eno od koreografij.