© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
16.05.2016 18:18:07

Zlatan bo vendarle dobil svoj spomenik

Reuters

Švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović se je poslovil od PSG-ja, od kluba, v katerem je navijače razveseljeval vse od leta 2012.

Slovo od kluba v francoski prestolnici je bilo čustveno, posebno, takšno kot bi od nogometaša in človeka njegovega kova tudi pričakovali in da, bilo je tudi začinjeno z njegovo izjavo: "Prišel sem kot kralj, odhajam kot legenda." 

Neizogibno dejstvo je, da je v Parizu pustil ogromen pečat, tako na igrišču kot tudi ob njem, poslovil pa se je še z enim naslovom francoskega prvaka. Njegovega doprinosa k priljubljenosti kluba v zadnjih štirih letih se še kako zavedajo vodilni možje v pisarnah. Tako je lastnik kluba Nasser Al-Khelaifi v izjavi za švedsko televizijo povedal, da se bodo Zlatanu poklonili na prav poseben način, na takšnega, kakršnega si zasluži: "Na njegovem slovesu v soboto sem imel govor, bilo je ogromno čustev. Toliko, da sem pozabil povedati, da bo ena od tribun na Parku princev poimenovana po Zlatanu Ibrahimoviću. To je najmanj, kar lahko storimo zanj."