© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2016 20:55:48

Navijači West Hama napadli avtobus rdečih vragov (video + foto)

vszi

Zadnji zgodovinski obisk Boleyn Grounda (pogosto je slišal tudi ime Upton Park) bi moral predstavljati vrhunec uspešne sezone West Hama v premier ligi in dostojno slovo od legendarnega objekta.

A zaradi neljubih dogodkov in incidentov pred stadionom bo vse skupaj ostalo v klavrnem spominu tako domačemu klubu, kot tudi gostom iz Manchestra.

Če je avtobus domačega moštva ob ovacijah in skandiranju mirno zapeljal do vhoda v Boleyn, pa rdeči vragi niso imeli takšne sreče, saj so privrženci West Hama z raketami in raznimi izstrelki napadli vozilo, zaradi česar so dobili varovanci Louisa van Gaala tri četrt ure dodatnega časa za pripravo na tekmo.

Wayne Rooney je za lokalni radio opisal scene pred vstopom na Boleyn Ground. "To ni bilo lepo. Naš avtobus so napadli in zasuli, ampak smo na stadionu in moramo se pripraviti na tekmo. Ni na meni, da bi ocenjeval škodo, toda zagotovo boste videli fotografije," je povedal Anglež, ki je dejal, da bi se morali navijači West Hama sramovati svojih dejanj.

"Zelo sem razočaran, saj vemo, kako pomemben je ta dvoboj zanje, saj za vedno zapuščajo ta stadion. Zagotovo je tudi klub razočaran nad svojimi navijači," je še zaključil jezni Rooney.