© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
05.05.2016 09:22:23

Ronaldo: Ljudje pozabljajo, da včasih hitro okrevam

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je bil še nekaj dni pred tekmo z Manchester Cityjem vprašljiv, nato pa okreval ravno v pravem trenutku.

Cristiano Ronaldo je bil po sredini povratni tekmi polfinala lige prvakov zagotovo eden bolj srečnih v vrstah madridskega Reala. Portugalski zvezdnik se je vrnil po več kot dveh tednih prisilnega počitka, kljub vidni utrujenosti pa je bil eden bolj dejavnih na zelenici.

Čeprav se ni vpisal med strelce, pa je bil s svojo vrnitvijo na veliki oder zadovoljen. "To je bila težka tekma. Mislim, da smo igrali bolje od Cityja, ustvarili smo si več priložnosti in bili smo bolj nevarni. Vedeli smo, da bo City po prejetem zadetku več napadal, toda mi smo nadzorovali tekmo in veseli smo, da smo v finalu. Luka Modrić in jaz sva imela nekaj lepih priložnosti, toda na koncu se je izkazalo, da je bil en zadetek dovolj."

Portugalski nogometni zvezdnik je bil le nekaj dni pred povratno tekmo zaradi poškodbe stegenske mišice pod velikim vprašajem, toda okreval je še v pravem trenutku. "Bilo je dobro. V zadnjih 15 dnevih nisem veliko delal, zdaj sem pa že igral. Ljudje so dvomili, ne vem, zakaj. Ljudje pozabljajo, da včasih hitro okrevam," je pojasnil Ronaldo in se dotaknil še finala v Milanu, kjer se bosta pomerila oba madridska kluba. "To bo zahteven obračun. Gre za finale, obe ekipi imata enako možnosti in nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo. Vesel sem in zagotovo bo nekaj posebnega."