© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2016 11:12:50

Razkriti utrinki z Zlatanove razvratne zabave v Las Vegasu (video in foto)

Po zmagi v ligaškem pokalu in pred zaključkom sezone je Zlatan Ibrahimović dobil nekaj prostih dni, izkoristil pa jih je z edinstveno zabavo v prestolnici zabave.

PSG bo imel skorajda mesec dni tekmovalnega oddiha. Že pred časom si je zagotovil francoski naslov, pretekli konec tedna je osvojil francoski ligaški pokal, iz lige prvakov je izpadel v četrtfinalu, finale francoskega pokala pa ga čaka šele konec maja. Igralci so zato dobili nekaj več prosti dni, Ibra si je dal duška, nekatere soigralce pa je povabil zraven. 

Poročali smo že o tem, da je Zlatan organiziral zabavo v Las Vegasu in da se je dogodkov udeležil italijansko-argentinski igralec ragbija, ki se je v klubu izgovoril, da mora v Argentino k bolni mami. Po tej poti pa so v medije pricurljale dodatne podrobnosti in dodatni prizori dogajanja na elitni lokaciji. 

ibra2

Ni manjkalo žametnih ležalnikov, lepih deklet, pijače ob bazenih. Ibrahimović kot gostitelj se je v kopalkah skušal družiti s čim več udeleženci, posnetki pa razkrivajo udeležbo vsaj še dveh zvezdnikov PSG-ja. Marco Verratti in Javier Pastore sta dobro vidna, o čemer se v posnetku lahko prepričate.