© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
10.04.2016 08:52:28

Spletna vojna Piqueja in Arbeole se nadaljuje

Sobotni poraz Barcelone je poskrbel za presenetljivo dramo v končnici španskega prvenstva in očitno dobro voljo pri nogometaših Reala, ki imajo zdaj tako kot njihovi mestni tekmeci kar naenkrat priložnost, da ujamejo Katalonce.

Prvi med tistimi, ki se je na račun poraza Barcelone oglasil na twitterju, je bil kdo drug kot Alvaro Arbeloa, ki ima že zgodovino zbadanja z velikim rivalom Gerardom Piquejem. "Kako težko je zmagati proti enajstim," je zapisal član kraljevega kluba, kar se je še vedno nanašalo na tekmo lige prvakov, ki jo je Barcelona proti Ateticu dobila z igralcem več. Pique mu je odgovoril že v mešani coni po tekmi, in sicer z besedami: "Igralec, ki je začel enkrat na 32 tekmah, si ne zasluži mojega odgovora."

A vojna se je vednarle nadaljevala. Arbeloa je na twitterju na te njegove besede odgovoril: "Resnica boli je res dober film." Ta čivk se je nanašal na Piquejev zapis na twitterju po porazu Reala z Wolfsburgom, ko je branilec Barcelone zapisal, da je film z naslovom Resnica boli (La verdad duele oziroma dobesedni prevod Resnica boli je španski naslov filma Concussion) res odličen.

Arbeloa je pri tem zapisu očitno naredil slovnično napako, na kar ga je opozoril Pique. "Beseda peliculon (odličen film) se napiše z naglasom - peliculón." Arbeloa je še zadnjič udaril: "Prav tako kot expulsión, izključitev torej."