© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.03.2016 09:44:49

Chelsea vzpostavil stik z očetom nemškega zvezdnika

vszi

Modri iz Londona bodo brez dvoma poleti zelo aktivni na tržnici, na Stamford Bridge bi se znalo preseliti kar nekaj zvenečih imen, pri Chelseaju pa se na vse kriplje trudijo, da bi uspeli v svoje vrste zvabiti fantastičnega Nemca.

Ker se od Stamford Bridgea skorajda zagotovo poslavlja dolgoletni kapetan John Terry in ker naj bi bil na izhodnih vratih tudi Gary Cahill, ki je v zadnjem času v mizerni formi, bodo pri Chelseaju iskali okrepitve v osrčju obrambe. 

In če gre verjeti nemškemu časniku Bild, potem so si modri iz Londona že izbrali svojo prvo in glavno tarčo. To je odlični branilec Borussie iz Dortmunda Mats Hummels, ki ga že dlje časa povezujejo z odhodom iz Dortmunda, toda visokorasli branilec je še vedno član črno-rumenih. 

Bild poroča, da naj bi Chelsea že vzpostavil stik z Hummelsovim očetom Hermannom, ki je njegov neuradni agent - Hummels nima uradnega agenta -, od katerega želi izvedeti, če si Nemec želi prihoda na Stamford Bridge. 

hummels

Ker bo skorajda zagotovo novi trener Chelseaja poleti postal Antonio Conte, se sicer veliko govori o prihodu Leonarda Bonuccija, a zna se zgoditi, da bo Chelsea v klub pripeljal kar oba. Bild še piše, da bodo morali Londončani, če bodo želeli v klub pripeljati Hummelsa, zanj odšteti vsaj 35 milijonov evrov odškodnine.