© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2016 08:25:07

City predstavil fotografinjo in obnorel tako navijače kot nasprotnike! (fotogalerija)

Verjetno niso načrtovali takega odmeva in vprašanje je, ali je bila na kaj takega pripravljena klubska fotografinja.

Manchester City je za dan žena želel predstaviti eno od žensk v klubu in je pri tem izbral klubsko fotografinjo Victorio Haydn. Z njo so naredili kratek intervju, bralcem ponudili tudi nekaj fotografij in ... več kot zadeli v polno. Odziv je bil neverjeten, mladenka je najprej obnorela navijače, nato pa po pripovedovanju še privržencev drugih klubov. 

Angleži so prepričani, da je fotografinja, ki dela tako z moško kot žensko ekipo kluba, nenavadno privlačna. Z njimi se strinjajo tudi drugod po svetu in verjetno boste po ogledu fotogalerije priznali, da jim je težko nasprotovati. Victoria resnično ni videti slabo in razumljivo je, da so po predstavitvenem intervjuju njeni profili na družabnih omrežjih doživeli pravcati naval.

Še toliko bolj, ker je na teh profilih kar aktivna in svojim (tako starim kot novim) sledilcem ponuja marsikaj zanimivega. Če te fotografije dodamo k tistim, ki jih je objavil Manchester City, je slika popolnoma in verjetno nismo daleč od resnice, če zapišemo, da se je rodila zvezda, katere delo nikoli več ne bo, kar je bilo doslej.