© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.02.2016 21:03:00

V živo razlagal, kaj se dogaja s prestopi, ko ga je zmotila – banana! (video)

vszi

Nogometnega novinarja je med poročanjem v živo zmotil vsiljivec.

V Italiji nogometne prestopne jemljejo zelo resno. Tako resno, da se nogometni veljaki z vse države na zadnji dan vsakega prestopnega roka dobijo v hotelu v Milanu, kjer nato od jutra do večera debatirajo in sklepajo posle. Enako zavzeto dogajanje spremljajo tudi številne italijanske televizijske hiše, med katerimi je v zadnjih letih še kako priljubljeno javljanje v živo z različnih lokacij, kjer se pač na zadnji dan najbolj dogaja.

Na takšen način so o prestopnem dogajanju svoje gledalce danes obveščali tudi na televizijski postaji SportItalia, kjer pa jim ni šlo vse po načrtih. Med javljanjem enega od novinarjev, ki je za potrebe dobrega pokrivanja zadnjega dne prestopnega roka odšel kar v London , se je namreč v dogajanje vpletel vsiljivec. In to vsiljivec z – banano! S slednjo je nedaleč stran od stadiona Stamford Bridge nekaj časa neumorno motil reporterja, toda slednji se ni dal motiti. Vsaj nekaj časa ne. Ko je imel vsega dovolj, pa se ni mogel zadržati. "Težaku" je napihljivo banano iztrgal iz rok in ga začel »mlatiti« z njo! Neverjetno, a resnično.

Medtem se marsikdo sprašuje, ali je dejansko šlo za spontan dogodek ali pa so vse skupaj zgolj zaigrali. Mi bomo sodbo prepustili kar vam ...