© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
31.12.2015 10:57:16

"Mevžastega" Kloppa na klopi morala miriti policija!

Reuters

Nemški strateg na klopi Liverpoola se je zapletel v oster verbalni obračun s strokovnim štabom Sunderlanda.

Jürgen Klopp je v sredo zvečer s klopi pospremil zmago svojega Liverpoola v Sunderlandu (0:1), edini gol na tekmi je takoj po začetku drugega polčasa zabil Christian Benteke.

V zaključku tekme je za povišane tone ob igrišču poskrbel domači nogometaš Jeremain Lens. Slednji je zelo ostro startal na Mamadouja Sakhoja in francoski branilec je imel veliko sreče, da jo je odnesel brez težje poškodbe.

Kloppa je start s podplatom zelo razburil in Nemec se je spustil v verbalni obračun z domačo klopjo. Slednja je odgovorila z enako mero in zdelo se je, da bo spor prerasel v obračunavanje. V zadnjem trenutku je vskočila policija in umirila obe klopi.

ALLARDYCE NASMEJAL NOVINARJE
"Seveda sem bil jezen. Nočem govoriti: 'Daj mu rdeči karton!', nimam nobenih problemov s tem igralcem (Lensom, op. a.). Toda ko tako startaš, se lahko zgodi marsikaj. Zame je to rdeči karton in pika. Moji sodelavci so bili čustveni, tako kot domača klop," je po tekmi dejal Klopp.

Nemec je po koncu srečanja segel v roko domačemu strategu Samu Allardycu, toda slednji je na novinarski konferenci po tekmi vseeno malce zbodel kolega, saj ga je označil za "mevžastega Nemca", kar je naletelo na zadržan smeh med zbrano sedmo silo.

Jeremain Lens Mamadou Sakho Liverpool Sunderland
Reuters