© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2015 17:29:35

Messi, Enrique in Alves omogočili srečanje otrok z mamo po 564 dneh!?

Zvezdniki Barcelone so odigrali ključno vlogo pri organizaciji prav posebnega srečanja, ki se je ne glede na čudne okoliščine dotaknilo marsikoga.

Vsi se bomo verjetno strinjali, da je ne glede na majhno tržno vrednost tudi posedovanje zgolj petih miligramov kokaina in potovanje z njimi v tujo državo nečedno dejanje. Vredno zapora? Stvar presoje. Vredno tega, da ti prepovedo videti lastne otroke? To pa zagotovo ne, o tem ne more biti niti najmanjšega dvoma.

Nekdanja partnerka španskega televizijskega voditelja Franka Cueste se je znašla v natanko takih težavah. Na Tajskem so jo prijeli s kokainom, jo v skladu s tamkajšnjimi izredno strogimi zakoni stlačili v zapor in ji tam prepovedali vse stike. Tudi z otroki, ki jih ima ravno s Frankom in ki so mamo želeli videti na vsak način.

Kljub številnim poskusom in pobudam jim to ni uspelo več kot 500 dni, nato pa so se zadeve lotili Lionel Messi, Daniel Alves in trener zvezdnikov Barcelone Luis Enrique. Ti so zgodbo poznali, in kot je povedal omenjeni televizijski voditelj, so pred dnevi na svetovnem klubskem prvenstvu na Japonskem izkoristili srečanje s tajsko državno delegacijo.

Trojica se je na tem snidenju zavzela za to, da bi otrokom vsaj v božičnem času omogočili srečanje z zaprto mamo. In ker so bili zvezdniki vztrajni, nad njimi pa se tudi predstavniki tajske države močno navdušujejo, so bili na koncu uspešni. Otroci so odpotovali na Tajsko in mamo videli po natanko 564 dneh, prizori so bili menda skrajno ganljivi, oče pa se je trojici zahvalil z ganljivim sporočilom.