© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2015 21:32:22

Pri Olimpiji ni šlo, zdaj zabija s sredine igrišča (video)

fksloboda.ba

Nekdanji nogometaš Maribora in Olimpije Zajko Zeba navdušuje navijače prvoligaša BiH Slobode iz Tuzle.

Zajko Zeba je bil ljubljenec navijačev Maribora, toda ko se je nekaj let kasneje vrnil v Slovenijo in si nadel dres Olimpije, se zgodba ni ponovila. V Ljubljani ni igral veliko, bil je le bleda senca nogometaša, ki je navduševal pod Kalvarijo. Vezist iz Bosne in Hercegovine je pri zmajih ostal kratek čas, v sezoni 2013/14 je odšel po vsega osmih odigranih tekmah.

Potem se je nekaj časa mudil v Makedoniji pri Shkëndiji, letos se je vrnil domov in si nadel dres Slobode. V Tuzli spet navdušuje, nekdanji reprezentant BiH je eden nosilcev igre kluba, ki se je v pretekli sezoni prebil iz druge v prvo ligo, zdaj pa na lestvici slednje zaseda odlično drugo mesto.

bagaric zeba djurkovic
Nikola Miljković

Sloboda se je v nedeljo veselila še devete zmage, potem ko je bila doma z 2:1 boljša od neposrednega tekmeca za vrh Zrinjskega. V 21. minuti je prvi gol na tekmi zabil kapetan domačih Zeba, in kakšen zadetek je to bil! 32-letnik je namreč vratarja gostov premagal s strelom s skorajda sredine igrišča. Da je navdušil navijače svojega kluba, bržčas ni treba poudarjati ...