© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
04.11.2015 12:54:24

Svetovni prvak s kung fu udarcem napadel žensko?

vszi

Nekdanji nogometaš dortmundske Borussie in nemške reprezentance Kevin Großkreutz si je kot kaže nakopal kazensko prijavo.

Großkreutz, ki je zdaj član turškega Galatasarayja, naj bi se znesel nad gospo, ki se je sporekla z njegovo mamo Pio. Nogometaš napad sicer zanika, vendar je domnevna žrtev takoj podala prijavo na policijo, kjer primer zdaj raziskujejo.

Napad naj bi se zgodil prejšnji ponedeljek na nogometnem igrišču regionalnega ligaša Kemminghausen, kjer je Kevin Großkreutz začel nogometno kariero.

Mati svetovnega prvaka iz Brazilije se je sporekla z omenjeno gospo, medtem pa je Kevin tekel okoli nogometnega igrišča. Ko je Kevin opazil, da se ženski prepirata, je stekel k mami in s kung fu udarcem v trebuh napadel žensko. Že slabo uro po incidentu je bila omenjena ženska na policiji in dogodek prijavila kot napad.  

Zdaj policija preiskuje Großkreutza zaradi nevarne telesne poškodbe, preiskava pa je uvedena tudi zoper Pio Großkreutz, kateri omenjena ženska očita, da jo je tudi napadla. Großkreutzeva mama naj bi žensko vlekla za lase. Po prvih informacijah naj bi Kevin dejanje zanikal.

Kot da Großkreutz ne bi imel dovolj težav, si je zdaj nakopal še to. Kevin je poleti iz Borussie prestopil v istanbulski Galatasaray, vendar ga niso mogli registrirati zaradi napak pri prestopu, tako da bo lahko za turški klub zaigral šele januarja naslednje leto.