© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
22.08.2015 21:35:43

Rdeči vragi so pohiteli s ponudbo (video)

vszi

V zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa je dortmundska Borussia v gosteh s 4:3 premagala Odd Grenland.

Tretjeuvrščeno moštvo zadnjega norveškega prvenstva je po dobrih dvajsetih minutah vodilo že s 3:0, nato pa so črno-rumeni uprizorili povratek, ki so ga "začinili" s štirimi zadetki in domov odšli vsaj delno zadovoljni, saj si bodo Nemci v povratnem obračunu na svojem igriščuč verjetno brez večjih težav izborili napredovanje.

Po tekmi je branilec Borussie Mats Hummels povedal, da imajo pri Oddu kar nekaj zelo dobrih posameznikov, še posebej pa je izpostavil levega krilnega igralca Rafika Zekhninija.

Ko je izvedel, da gre za najstnika, ki šteje šele 17 let, tega kar ni mogel verjeti, presenetljivo novico je celo pospremil s sočno kletvico.

Očitno pa Hummels ni bil edini, ki mu je mladi Norvežan "padel" v oko. S svojimi predstavami je nase opozoril tudi odgovorne pri Manchester Unitedu. Rdeči vragi so se hitro odzvali na videno in iz Norveške prihajajo informacije, da so na Oddov naslov že poslali ponudbo za odkup mladeničeve pogodbe.

United je za Zekhninija, ki je za člansko ekipo Odda skupno odigral vsega 448 minut (v štirih prvenstvenih obračunih se je dvakrat vpisal med strelce), tako ponudil tri milijone evrov.

"Igranje za Manchester United so moje sanje. To je bil vedno moj najljubši klub. Ampak nikoli ne veš, ali bo kdaj prišla taka ponudba," je Zekhnini, ki je čez noč postal neke vrste zvednik, povedal lokalnemu časopisu.