© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
14.07.2015 11:38:00

Lloris z zlomljenim zapestjem

Reuters

V zadnjem času se je ugibalo o tem, kateri vratar bi lahko pri Manchester Unitedu zamenjal Davia de Geo, če, oziroma ko bo ta odšel k madridskemu Realu.

Med tistimi, ki bi lahko zasedli izpraznjeno mesto, se je omenjalo ime Jana Oblaka. Poleg njega pa naj bi bil med precej resnimi kandidati tudi Hugo Lloris. Osemindvajsetletni Francoz je zadnja tri leta član Tottenhama, vendar zdaj obstaja bojazen, da začetka sezone ne bo dočakal niti med vratnicama Spursov.

Na novo prvenstvo se mora pripravljati po posebnem programu, razlog za to pa je poškodba. Lloris je namreč utrpel zlom zapestja. "Na sezono se bo pripravljal skupaj s prvim moštvom, da ohrani telesno pripravljenost. Naša zdravniška ekipa pa bo spremljala potek rehabilitacije," so zapisali na klubski spletni strani.

Če Francoz ne bo nared za nastop v prvem krogu premier lige (Tottenham bo 8. avgusta gostoval pri Manchester Unitedu), ga bo verjetno zamenjal Michael Vorn.

Nekateri se bojijo, da Llorisova poškodba še zdaleč ni nedolžna, po informacijah, ki prihajajo z Otoka, bi ga lahko z nogometnih zelenic oddaljila celo za tri mesece.