© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
19.01.2015 21:35:53

Vročica CR7 zajela tudi NFL

Tudi ameriški nogometaši so očitno podlegli vročici, ki jo je zakrivil portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo.

V noči na ponedeljek sta se v polfinalu lige NFL pomerili ekipi Seattle Seahawks in Green Bay Packers. Branilci naslova iz Seattla so po izjemni končnici v rednem delu igre izsilili podaljšek, tam pa slavili z rezultatom 28:22. Poleg norega zaključka, pa so po tekmi v javnosti odmevali tudi športni čevlji nekaterih igralcev ameriškega nogometa.

nfl cr7 y

Člana Green Bayja sta bila namreč nosila obutev, ki sicer "pripada" portugalskemu nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu. Za nogometaša madridskega Reala je znani športni opremljevalec naredil prav poseben par, ki je črne barve, izstopata pa bela kljukica in bel napis CR7. Očitno sta prednosti te obutve opazila tudi Tramon Williams in Sam Shields, ki pa sta na koncu vseeno ostala brez velikega finala.

Sicer pa je bil vpliv Cristiana Ronalda v ligi NFL opazen že lanskega oktobra, ko je igralec ekipe Chicago Bears Lamarr Houston poskušal oponašati Portugalčevo slavje, v spodnjem posnetku pa si lahko ogledate, kako si je pri tem natrgal križne vezi. Morda bi mu šlo bolje, če bi nosil še prave čevlje ...

Galerija