© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
26.12.2014 15:49:58

Podarili tekmo, a tudi resen pristop

vszi

Nogometaši Chelseaja so se na tradicionalni tekmi pomerili z ekipo U-8.

Veselje otrok je bilo velikansko. Pred kratkim so se namreč nogometaši londonskega Chelseaja udeležili tradicionalnega klubskega obračuna prve ekipe z ekipo U-8.

Tekme, ki je potekala v vadbenem centru kluba Cobhamu, so se udeležili tudi Diego Costa, Cesc Fabregas, Thibaut Courtois, Oscar, Didier Drogba, Loic Remy, Kurt Zouma, Gary Cahill, Willian in Petr Cech, a nihče od omenjenih tega srečanja z otroci, ki so na glavah nosili božične čepice, ni vzel tako resno kot kapetan prvega moštva John Terry.

V krajšem posnetku si lahko ogledate, kako je dosegel enega od zadetkov in veselje še enega od njegovih soigralcev.

Ob tekmi so otroke njihovi idoli razveselili še s podpisi in skupnimi fotografijami. Eno je na svojem instagramu objavil tudi Terry, ki je pod to zapisal, da so mladi nogometaši z ravnijo nogometnega znanja, ki je za sedemletnike sijajna naredili velik vtis nanj. "Še naprej delajte trdo in vso srečo," je še dodal kapetan.

Na srečanju so se starejši nogometaši dobro ogreli za današnji obračun v Premier ligi, kjer so prišli do nove zmage, z 2:0 so ugnali West Ham. Med strelce pa se je vpisal tudi John Terry.