© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2014 17:57:02

Gallagherjev avtogram in še marsikaj

Legendarni branilec Manchester Uniteda Gary Neville je izrazito podcenil navijaške strasti znanega privrženca Manchester Cityja, člana kultne skupine Oasis Noela Gallagherja.

Čeprav je zelo dobro vedel, da kitarist in pisec besedil navija za mestnega tekmeca, je bil Neville kot nekdanji nogometaš rdečih vragov prepričan, da glasbenik do njega ne goji negativnih čustev. Izkazalo se je, da se je zmotil. Pošteno zmotil!

Neville in Gallagher sta v zadnjem času prišla v stik prek nekega projekta, nekdanji nogometni zvezdnik pa si je kot odkrit oboževalec angleške glasbene ikone zaželel njenega podpisa na svoji kitari. Inštrument je tako prišel v Gallagherjeve roke, ob vrnitvi na Nevillov naslov pa je sledilo veliko presenečenje.

"Dragi Gary? Koliko nastopov imaš za angleško reprezentanco!! Koliko si si jih zaslužil?? Naj ti povem: j*beno nobenega," je na kitaro v sebi lastnem sočnem jeziku zapisal Noel in pripisal svoj avtogram. A tudi ta je prišel z dodatkom, saj je ob podpisu dodal še kratico M.C.F.C. Manchester City Football Club, če potrebujete prevod.

Govorice o dogodku so se pojavile pred dnevi, danes pa jih je Neville potrdil z objavo na twitterju. "Kriminalna poškodba osebne lastnine," je zapisal in pri tem objavil fotografiji obeh strani kitare. Nad drugo stranjo se je Gallagher znesel nekoliko manj, saj je "zgolj" načečkal nekaj prej omenjenih kratic.