© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.08.2014 22:14:15

Legia: Uefa, vi pujsi

vszi

Poljski prvak Legia odigrala povratni obračun zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa, njihovi navijači pa so na domačem stadionu razvili ogromen transparent, s katerim so dali vedeti, kaj si mislijo o nedavni kazni Uefe.

O kazni Legii je bilo v preteklih dneh prelitega ogromno črnila, o tem, da je Uefa poljske prvake kruto kaznovala zaradi administrativne napake, je govorila praktično celotna Slovenija. Čeprav so Poljaki na dveh obračunih povsem razbili Celtic in slavili s skupnim rezultatom 6:1, se niso uvrstili v zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov, ampak so zaradi kazni svoje evropsko potovanje morali nadaljevati v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa

Ta odločitev seveda ni bila po godu nobenemu, ki mu je Legia pri srcu, še najmanj pa so bili z njo zadovoljni poljski prvaki. In to so dali jasno in glasno vedeti na današnji tekmi, ko so razvili velik transparent, na katerem je bilo napisano, da nogomet ni pomemben, ampak je pomemben denar, zraven pa je bil narisan pujs, ki je seveda simboliziral Uefo.

Povejmo še, da se je Legii uspelo uvrstiti v ligo Europa, s skupnim izidom 3:0 je izločila kazahstanski Aktobe.