© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
md
md
17.08.2014 19:02:53

Barkley odsoten pet mesecev?

profimedia

Pri angleškem prvoligašu Evertonu so zaskrbljeni, zelo zaskrbljeni. Njihov biser, Ross Barkley, je namreč poškodovan, po prvih informacijah pa bi lahko bil z igrišča odsoten kar pet mesecev.

Dvajsetletni angleški reprezentant, ki je igral tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji, si je v petek na treningu poškodoval koleno, stradali naj bi ligamenti. 

"Njegovo koleno je oteklo, tako da ne moremo še vedeti, kako resna je poškodba. Odsoten bi lahko bil najmanj sedem tednov, zna pa se zgoditi, da bo še veliko dlje, tudi do pet mesecev," je zaskrbljen trener Evertona Roberto Martinez

Barkley je v prejšnji sezoni za klub iz Liverpoola lani odigral 34 tekem in zabil šest zadetkov, prejšnji mesec pa je podpisal novo pogodbo, po kateri bo na Goodison Parku predvidoma ostal še naslednje štiri sezone. 

"Ross Barkley je fenomenalen nogometaš in zelo ga bomo pogrešali. Na njegovo žalost je utrpel poškodbo ob čisto nenevarnem štartu in bo zdaj na stranskem tiru dolgo, dolgo časa. Imamo dovolj velik nabor nogometašev, da lahko nadomestimo Rossa, toda vseeno ga bomo pogrešali," je še dodal strateg Evertona.