© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
23.07.2014 21:19:18

Chelsea remiziral v Avstriji

Reuters

Le nekaj dni pred gostovanjem v Ljubljani je Chelsea odigral tekmo v Celovcu in se z avstrijskim prvoligašem razšel z remijem.

Chelsea je v nam bližnjem Celovcu pričakal nabito poln stadion in še kako motiviran nasprotnik. WAC je avstrijski prvoligaš, pri katerem igra tudi slovenski nogometaš Tadej Trdina, ki se je v prvem krogu nove sezone državnega prvenstva naših severnih sosedov že vpisal med strelce. Tokrat se mu ni uspelo, je pa njegov klub vseeno prišel do odmevnega rezultata. Prijateljska tekma se je namreč končala z 1:1, pa še to so gostje izenačili malce pred koncem, ko je mrežo domačih zatresel mladi Francoz Jeremie Boga.

Jose Mourinho, ki ga bomo v nedeljo videli tudi v Stožicah, je kakopak priložnost ponudil številnim igralcem. Prva postava je bila Cech, Ivanović, Zouma, Terry, Luis, Van Ginkel, Matić, Salah, Baker, Brown, Bamford, na klopi so bili tudi Beeney, Delač, Ake, Chalobah, Christensen, Romeu, Swift, Boga in Solanke. Nekateri največji zvezdniki so torej počivali, a morda je to dober obet in bodo Cesc Fabregas, Diego Costa ter še nekateri drugi zaigrali v nedeljo na tekmi z Olimpijo.