© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
06.12.2016 10:16:14

Znana identiteta skrivnostne navijačice Chelseaja na tekmi Uniteda in Evertona (foto)

Kdo bi si mislil, da lahko dekle na tekmi Manchester United - Everton, ki je bilo odeto v bundo Chelseaja, pritegne toliko pozornosti.

Tisti najbolj pozorni gledalci tekme Everton - Manchester United so v enem od prizorov v neposrednem prenosu prek malih zaslonov opazili nenavadno dekle v ozadju. Nenavadno predvsem zaradi dejstva, ker je na omenjeni tekmi nosila bundo Chelseaja, precej pozornosti pa je pritegnila tudi zaradi atraktivnega videza.

rogawski 3

Hitro je postala prava spletna senzacija in ni dolgo trajalo, da so angleški novinarji z njo vzpostavili stik. Gre za Američanko Emily Rogawski, ki študira v Angliji, strastno pa navija za londonskega Chelseaja. Ker tudi sama igra nogomet in ga naravnost obožuje, ni želel izpustiti takšne priložnosti, da ne bi obiskala tekme Everton - Manchester United.

rogawski 5

Seveda je precej pozornosti pritegnila njena nenavadna oprava, saj je bila odeta v bundo moštva, ki sploh ni igralo. "Tisti, ki me kritizirajo, ker sem nosila bundo Chelseaja, mi lahko kupijo drugo. To je namreč edina, ki jo imam," je dejala Rogawskijeva.

Galerija