© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2016 12:45:27

Nori Marco Materazzi in čudaška čestitka sinu: Oči, zakaj, no?!

Reuters

Marco Materazzi je svojemu sinu za rojstni dan čestital z bizarno čestitko na svetovnem spletu.

Da je Marco Materazzi precej poseben človek, že vemo. Ko je bil še nogometaš, se ga je držal notoričen sloves. Bil je skorajda klavec, bil je neizprosni branilec, ki je napadalce tolkel po gležnjih, nogah, kolenih in še kje. Bil je tudi tisti, ki je spravil v pokoj Zinedina Zidana – in to na kakšen način! Sloviti Francoz ga je nokavtiral z glavo, potem ko mu je Italijan v finalu svetovnega prvenstva zabrusil nekaj sočnih o njegovi družini.

Po koncu igralske kariere se je Materazzi več ali manj umaknil od oči javnosti. Sem in tja se še pojavi v medijih, v glavnem tedaj, ko želi obujati spomin na prigodo z Zidanom. No, zdaj se spet govori o njem, a zaradi nečesa povsem drugega. Razlog je na prvi pogled takšen, da bo marsikdo rekel: je o tem res treba pisati? O Materazziju se namreč govori le zaradi čestitke, ki jo je na Instagramu objavil ob sinovem 15. rojstnem dnevu.

Vse lepo in prav, če Materazzi ne bi pravzaprav osmešil svojega sina Davideja. Slednji je v cvetu pubertete in zadnje, kar si želi, je to, da bi kdorkoli gledal njegovega – korenjaka! Toda oče je svetu na ogled ponudil prav slednjega. Matrix je namreč objavil fotografijo sina, ko je bil še precej mlajši. Na njej je v rokavčkih, s spuščenimi hlačami in – z "lulčkom" v rokah! Materazzi je namreč svojega sina fotografiral med "lulanjem", in to kar na plaži. Vse lepo in prav, če bi fotografija ostala tam, kjer ji je mesto – v družinskem albumu. A tudi to je pač Materazzi …

materazzi marco
Instagram