© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2016 07:35:02

Seks z Messijem je kot seks z mrtvim telesom (foto)

vszi

Argentinska zvezdnica je v pogovorni oddaji za perujsko televizijo dejala, da seksa z Messijem nima ravno v najboljšem spominu.

Ne samo argentinska, zgrožena je tudi svetovna javnost. Nihče sicer ne bo izvedel, ali je zgodba glede Lionela Messija resnična ali ne, toda za perujsko oddajo (Vrednost resnice) je argentinka Xoana Gonzalez izdala marsikatero pikro iz njenega intimnega srečanja z Argentincem, kar so povzeli pri BolaTV.

V oddaji je imela daljši govor, v katerem je razkrila, da sramežljivi Argentinec ni ravno najboljši ljubimec. "Zgodilo se je pred številnimi leti. Bila sva zelo mlada, ampak vedel je, kaj počne. Ni bil mladoleten, to je najpomembnejše," je začela zdaj 29-letna Argentinka.

"Njegov varnostnik mi je dejal, 'da imam nekoga, ki bi ga rada spoznala'. Radovedna sem bila, potem pa sem videla svojega idola Messija in zmrznila."

"Rekla sem mu, da je reva, ker je pome poslal varnostnika, a v tistem trenutku sem spoznala, da je zelo sramežljiv. Govorila sva o glasbi, ne spomnim pa se, ali mi je povedal, da ima punco ali ne. Čez nekaj časa sva bila v njegovem apartmaju v Puerto Maderu."

Potem pa je izdala še, kako je vse skupaj potekalo. Seveda malce prikrito, a vseeno dovolj jasno. "Ko igraš po 'celem igrišču', si obetaš, da bo vrnil uslugo. Želela sem, da bi pokazal več kot le to. V nekem trenutku se mi je zazdelo, kot da seksam z mrtvim telesom."

Včasih bi moralo kaj ostati skrito, toda oddaje, s katerimi kdo širi le svoj sloves, so pač postale realnost obdobja, v katerem so vse informacije na voljo. Ekskluzive so pač hitro pograbljene.

Še en udarec za Messija torej, ki je moral letos pretrpeti marsikaj. Od poraza v finalu Copa Americe, reprezentančnega slovesa pa vse do zaporne kazni zaradi utaje davkov.